Second Post

2010.08.27. 01:13

Ave!

Mi is lehetne a 2. post kitűnően frappáns neve? Hát ez..

Nos hát van ez a bizonyos angelbite piercing...ami szerintem buzis (fiúkon legalábbis, lányokon csakundorító) és hát mint tudjuk Zero (as buziéndzsölbájtos) is magán viseli eme jellegzetességet ebből adódóan ő egy buziéndzsölbájtos és ez a buzi éndzsölbájtos felajánlotta, hogy társszerkesszek vele egy blogot a maradék elhanyagolt kettő mellett. Szerintem rossz döntés volt, de elnézzük egy buziéndzsölbájtostól. (Mellesleg a bikacsök nem szép szó.) 

Szóval vajon az ezerkilencszázas évek közepén viseltek-e éndzsölbájtot ez a mai téma. A választ a leghosszabban próbálom kifejteni a kedves olvasónak...


NEM

 

 

Hogy nézett volna ki Petőfi ha egy éndzsölbájttal rohangálván Nemzeti Dalt szavalt volna? ::O (<-- Éndzsölbájtos :O..nem helyes ) Mint egy buuuuzi. :O (<-- Kiszedte...helyes ^^) Szóval ennyi voltam mára..

Üdv: SLINE

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://eatmydiamond.blog.hu/api/trackback/id/tr782251031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása